UPRAVLJANJE PRODAJOM I KUPCIMA

STVORITE BAZU LOJALNIH KUPACA

Uspeh jedne kompanije često zavisi od njene sposobnosti sticanja što većeg broja kupaca, zbog čega su dobri odnosi zaposlenih i kupaca od velike važnosti.

 

SAP Business One nudi alate koji Vam pomažu da efikasno upravljate celokupnim prodajnim procesom i naknadnom komunikacijom sa kupcem ‒ od prvog kontakta do konačne prodaje, pa sve do posleprodajnih usluga i podrške.

 

Integrisana funkcionalnost ove aplikacije nudi celovit prikaz potencijalnih i stvarnih kupaca, na taj način olakšavajući Vam razumevanje potreba kupaca i pružanje odgovora na njih. Time se postižu višestruke prednosti: potencijalni kupci postaju stvarni kupci, povećavaju se promet i profitabilnost, kao i zadovoljstvo kupaca.


 Upravljanje prodajom i prodajnim prilikama ‒ pratite prilike i aktivnosti od prvog kontakta do sklapanja posla.

 Upravljanje marketinškom kampanjom ‒ izrađujte marketinške aktivnosti, upravljajte njima i analizirajte ih.

 Upravljanje kupcima ‒ zavedite sve ključne podatke o kupcima na jedno mesto, sinhronizujte i upravljajte kontaktima kupaca koji su zabeleženi u Microsoft Outlook-u.

 Upravljanje servisom ‒ efikasno upravljajte garancijama i ugovorima o servisiranju, brzo pristupite i odgovorite na pozive upućene servisnoj službi.

 Izveštavanje i analiza ‒ izradite detaljne izveštaje o svim aspektima prodajnog procesa, uključujući prognoziranje prodaje i praćenje prodajnog procesa pomoću predloga koji štede vreme.

 Angažujte svoj prodajni tim ‒ upravljajte informacijama o Vašoj prodaji u pokretu putem aplikacije SAP Business One Sales.