PRIMENA

SAP BUSINESS ONE JE PRILAGOĐEN NAJRAZLIČITIJIM INDUSTRIJAMA

Iskoristite opsežnu industrijsku funkcionalnost, najbolje prakse i procese ugrađene u SAP Business One. Kako Vaše poslovanje raste, možete proširiti SAP Business One kako biste odgovorili na Vaše specifične poslovne i industrijske izazove pomoću kompleta za razvoj softvera SAP Business One Studio ili bilo kojeg od preko 500 dodatnih rešenja koja su razvili naši partneri.

Potrošački proizvodi
Uskladite svaki aspekt Vašeg poslovanja s potrebama modernog potrošača ‒ pomoću softvera SAP Business One za industriju potrošačkih potreba. Predviđajte, planirajte i upravljajte potražnjom ‒ i isporučite robu široke potrošnje i proizvode koji kupci žele.

Industrijska proizvodnja
Odgovorite na potrebe kupaca i razvijte nove izvore prihoda sa SAP Business One-om za industrijsku proizvodnju. Smanjite troškove lanca nabavke, ubrzajte cikluse, svedite otpad i popravke, kao i korektivni rad na najmanju moguću meru, i konačno, ubrzajte stvaranje finalne dobiti.

Profesionalne usluge
Svojim klijentima isporučite dosledne i visokokvalitetne usluge pomoću softvera SAP Business One za profesionalne usluge i konsultantske firme. Uspostavite ponavljajući proces za isporuku usluga i poboljšajte planiranje resursa, vođenje projekata, naplaćivanje i drugo.

Maloprodaja
Pružite potrošačima proizvode, informacije i personalizovana iskustva pri kupovini koju žele ‒ preko bilo kojeg kanala ‒ sa softverom SAP Business One za maloprodaju. Steknite uvid u liste kupaca i prodajnih mesta u stvarnom vremenu, uključite kupce i optimizujte sve od unapređenja prodaje do Vašeg lanca nabavke.

Veleprodaja i distribucija
Proaktivno odgovorite na zahteve kupaca i dobavljača sa softverom SAP Business One za veleprodaju/distribuciju. Poboljšajte sve od planiranja potražnje do zaliha i upravljanja lancem nabavke ‒ I vodite fleksibilne, usko integrisane procese kako biste postigli vrhunske radne rezultate.