SAP BUSINESS ONE

UPOZNAJTE SAP BUSINESS ONE

USPEŠNO UPRAVLJAJTE I RAZVIJAJTE VAŠE POSLOVANJE

SAP® Business One nudi pristupačan način upravljanja Vašim celokupnim poslovanjem ‒ od računovodstva i finansija, nabavke, zaliha, prodaje, odnosa s kupcima i vođenja projekata, do proizvodnih naloga i ljudskih resursa. SAP Business One pomaže Vam u optimizaciji procesa i omogućava Vam bolji uvid u Vaše poslovanje kako biste mogli brzo da delujete i donosite odluke u skladu sa podacima u realnom vremenu, što će Vam pomoći u ostvarivanju profitabilnog rasta.

JEDINSTVEN PRIKAZ VAŠEG POSLOVANJA KOJI ĆE VAM POMOĆI DA SVE DRŽITE POD KONTROLOM

Razumemo da kompanije imaju velike snove i ciljeve. Kako Vaša kompanija raste, ponekad nije lako dobiti jedinstvenu perspektivu onoga što se događa u bilo kom trenutku, naročito kada se informacije nalaze u različitim aplikacijama ili čak na različitim lokacijama. SAP Business One osmišljen je da prati Vaš rast i razvoj. Fleksibilan je, modularan, a opet snažan, pa ga je lako koristiti uz interfejs koji je prilagođen korisniku.

KOMPLETNO I PRILAGODLJIVO REŠENJE

Sap Business One jedinstveno je integrisano rešenje koje omogućava jasan uvid u kompletno Vaše poslovanje i potpunu kontrolu nad svakim aspektom Vaše delatnosti. Obuhvata sve ključne poslovne informacije kako biste im odmah mogli pristupiti i koristiti ih u celoj kompaniji.

SAP Business One dizajniran je da bude fleksibilan jer je svako poslovanje drugačije. Bez obzira na to da li se pokreće na lokaciji korisnika ili na cloud-u, SAP Business One-u možete pristupiti bilo kada, bilo gde i preko bilo kog mobilnog uređaja. Budući da se SAP Business One može pokrenuti i na platformi servera SAP HANA® i Microsoft SQL, možete izabrati onu verziju koja najbolje odgovara Vašem poslovanju.

Kako Vaše poslovanje raste, SAP Business One možete prilagoditi i proširiti kako bi odgovarao Vašim potrebama koje se razvijaju. Želite li proširiti svoje poslovanje na inostranstvo? SAP Business One podržava 28 jezika, 50 verzija za specifične države, isporučuje ga i podržava najraširenija mreža od preko 700 partnera.

SAP BUSINESS ONE ĆE ODGOVORITI NA ZAHTEVE VAŠEG POSLOVANJA DANAS, SUTRA I U DALJOJ BUDUĆNOSTI

CLOUD

Sada možete pokrenuti SAP Business One Cloud uz mesečnu naknadu, tako da Vaše rešenje SAP Business One raste uporedno sa Vašim poslovanjem.

MOBILNOST

Upravljajte svojim poslovanjem dok ste u pokretu i digitalizujte svoj prodajni tim pomoću mobilnih aplikacija SAP Business One, tako da sve imate pod kontrolom i dostupni ste bilo kada, bilo gde i na bilo kom uređaju.

U KOMPANIJI

Omogućili smo pokretanje Vašeg rešenja SAP Business One i u kancelariji, jer pronalazimo rešenje za sve potrebe naših kupaca.